Menu:

Het Huis van het Kind Brugge wil de bestaande dienstverlening voor ouders en kinderen overzichtelijker en toegankelijker maken.

Het belang van 'Vrije Bewegingsontwikkeling'

We bewegen te weinig, we zitten te veel en te vaak. Maar hoe zit dat eigenlijk met onze jonge kinderen? Hoeveel mogelijkheden geven we onze baby en peuter nog om te bewegen op zijn eigen tempo en binnen zijn eigen mogelijkheden? Tijdens deze avond, neem ik jullie mee in het belang van vrij bewegen en spelen voor baby´s en peuters vanuit het gedachtengoed van Emmi Pikler.

Wat mag je verwachten?

Een super interessante en gezellige avond, vol informatie en praktische tips over onder andere:

- Vrije bewegingsontwikkeling en de groei van de hersenen van je kind; hoe kun je je kind volop vrije bewegingskansen bieden; hoe draagt vrije bewegingsontwikkeling bij aan een goede start op school....

Voor wie: Voor alle geïnteresseerden, (groot)ouders van baby´s en peuters, professionals die dagelijks werken met jonge kinderen in de kinderopvang, kraamzorg als vroedvrouw etc. Iedereen die bewust bezig is met opvoeden en graag meer wil weten van het belang van vrij spelen en bewegen vanuit het gedachtengoed van Emmi Pikler.

Waar: Bij Osteopatiepraktijk Anne-Sophie Daenens, Dorpsstraat 44 Damme

Wanneer: Dinsdagavond 29 januari 2019. De avond start om 19:30 uur en we sluiten af rond 21:00 uur

Inschrijven: Laat van te voren even weten dat je erbij bent, dit kun je doen via een mailtje naar: info@kinderosteopaat.be (Let op de plaatsjes zijn beperkt)

Prijs: Kostprijs 15 euro per persoon , 20 euro per koppel

Meer informatie: 

info@eigenwijze.be

0471/12.71.30

Bezoek de website: http://www.eigenwijze.be

Bezoek EigenWijs via facebook: http://www.facebook.com/Pikler.ouder.kindspeelgroep/

Speelnamiddagen voor ouders en hun kind(eren) met een beperking

Tijdens deze speelnamiddagen krijgen ouders de kans om elkaar te ontmoeten met een tasje koffie/thee in de spelotheek van De Piepbal. We willen hierbij ouders ook de kans geven om ervaringen te delen. Kinderen kunnen de tijd benutten door te exploreren in de spelotheek met het materiaal die ter beschikking is. Ook krijgen de kinderen de kans om met andere kinderen samen te spelen.

Interesse om te komen? Neem contact op met: Elke Sohier, Peter Benoitstraat 15a, 8800 Roeselare. elke.sohier@kvg.be; 0472/48 48 42.

scroll naar boven