Menu:

Het Huis van het Kind Brugge is er voor al je vragen over opvoeden en opgroeien. We zoeken samen met jou naar een antwoord of bekijken welke dienst je verder kan helpen. 

AWEL

Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal en/of een probleem.

Alle kinderen en jongeren kunnen anoniem contact opnemen over alles wat hen bezighoudt. Awel is er voor hen door te luisteren, mee te voelen en mee te denken.

Awel werkt volledig anoniem. Dit betekent dat enkel jij -als oproeper- en Awel ervan op de hoogte zijn dat jij met hen contact opneemt. We brengen niemand op de hoogte (geen ouders, leerkrachten, ...) én telefoongesprekken verschijnen niet op de factuur. Een gesprek met Awel helemaal gratis!

Awel
Telefoon: 102
elke dag van 16 tot 22 uur, behalve op zon- en feestdagen.
brievenbus@awel.be
Chatwww.awel.be
elke dag van 18 tot 22 uur, behalve op zon- en feestdagen.
Forumwww.awel.be

CLB CHAT

Als je als kind een vraag of een bezorgdheid heeft zoek je best in je omgeving een volwassene om mee te praten, dit kunnen natuurlijk in eerste instantie je ouders zijn, maar bij leerkrachten, zorgleerkrachten of medewerkers van het CLB kan je ook terecht.

Je kunt met een medewerker van het CLB chatten.

CLB Chat

  • maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 17 tot 20 uur
  • woensdagmiddag van 14 tot 17 uur
  • behalve tijdens schoolvakanties

Je kan anoniem een vraag stellen aan een CLB-medewerker. Die zal dan luisteren naar je vraag en je verder proberen te helpen.

scroll naar boven